Instal·lacions

A l’Hípica Escornalbou posem a l’abast dels nostres clients trobar les següents instal·lacions:

Guardarnés: Disposem d’un guardarnès, on podràs desar tot el teu material, tenim prestatgeries especialment dissenyades per a emmagatzemar la teva sella, sense que aquesta es deformi, penjadors per a cabeçades, dissenyats amb la mateixa finalitat, i per suposat podràs guardar tot el material que necessitis. I per a tu, posem al teu servei taquilles on podràs desar, la teva roba de munta, les botes, el casc... a més a més pots fer ús dels vestidors i dutxes.


Pista de seguretat: L’Hípica Escornalbou, disposa d’una de les pistes més modernes de la província de Tarragona, aquesta pista està especialment dissenyada per a totes aquelles persones, que s’inicien al món del cavall. Està dissenyada amb un sistema de seguretat, que en cas de caiguda esmorteeix al genet, ja que les tanques del perímetre sòn d’un material plàstic que amorteix la caiguda, evitant així possibles lesions.

Ès també molt important ressaltar que aquesta pista esta dissenyada per a la  pràctica nocturna, ja que està dotada d’un sistema d’il·luminació controlat amb un software informàtic que evita els enlluernaments de genets i cavalls.


Dutxes: l’hípica disposa de dos dutxes especìfiques per a poder realitzar, d’una forma còmode i segura la higiene del teu cavall després d’una jornada d’entrenament.Picadero : Disposem d’una pista rodona de 14m de diàmetre on podràs donar corda al teu cavall per a fer l'escalfament o durant el procés de doma.

F


Pista gran: Pista rectangular de 25 m d’amplada per a 60 de llargada  disposa de doble porta per facilitar l'entrada, està composta per una arena de  duresa mitjana.

 

HIPICA ESCORNALBOU S.L.  2012