Mercat de segona mà (FleaMarket)

Mercat de segona mà (FleaMarket), esta triomfant a Europa i gracies a l’hípica Escornalbou ara el tens a la teva província cada 2n i 4rt diumenge de cada mes. El FleaMarket consisteix en la compra-venda de tot tipus de productes de segona mà entre particulars, a preus increïbles.


Per a els compradors

És una bona oportunitat per a passar un agradable matí de diumenge en família, ja que la mainada podrà passejar en pony per nomes 1€. També podreu esmorzar, dinar, prendre una beguda al bar i per suposat si trobeu un objecte del vostre gust us el podreu emportar cap a casa a un baix preu.


Per a els venedors

¿Voleu vendre aquells objectes que ja no necessiteu i penseu que a altre gent li podrien servir?

Doncs es mol fàcil: Per nomes 5€ veniu al FleaMarket amb el vostre cotxe, aparqueu a la zona de venda, obriu el maleter o fins i tot si voleu poseu una taula i exposeu els vostres articles, podeu vendre làmpades, llibres usats, cendres, figures, vaixelles, roba usada, discs, cassets, quadres, electrodomèstics, eines , joguines... tot el que pugeu imaginar, però no s’admeten productes nous (restes de botigues), fruites o verdures, ni menjar de cap tipus.  


Horaris:

Horari de venedors: Obertura a les 8h (les places son limitades)
Horari compradors: A partir de les 9hHIPICA ESCORNALBOU S.L.  2012