Pupil·latges

A les nostra hípica et presentem 3 alternatives referents al pupil·latge del teu cavall, descobreix quines són i escull entre les diferents possibilitats. Segur que trobes la que mès t’interessa.

Box

Disposem de boxs de 12m² (3,5m x 3,5m) amb porta tipus holandesa (obertura completa o superior amb barrots amb forma V) que ajuda a la ventilació. Parets laterals separades amb barres per ajudar a la socialització dels cavalls i evitar lesions entre ells.  També disposen d’abeuradors  de pas total, que evita l’entrada d’aire ajudant així, a prevenir el còlic, menjadora a la cantonada contrària (per evitar que els abeuradors, s’omplin de pinso o que es mulli aquest) i suport per a pedra de sal. Pupil·latge destinats a sementals.

PENSIÓ            TARIFA


Box més pàdoc

Disposem de boxs de 12m² (3,5m x 3,5m) amb un pàdoc de 35 m², oferint-li al teu cavall un espai de 47 m². Equipats amb doble porta, porta d’entrada tipus holandesa (possibilitat obertura completa o superior amb barrots amb forma V) i porta posterior que dona al pàdoc. Parets laterals separades amb barres per ajudar a la socialització dels cavalls i evitar lesions entre ells. També disposen d’abeuradors de pas total, que evita l’entrada d’aire ajudant així, a prevenir el còlic, menjadora a la cantonada contraria (per evitar que els abeuradors, s’omplin de pinso o que es mulli aquest) i suport per a pedra de sal. Pupil·latge destinats tan a eugues com a cavalls capats.

PENSIÓ            TARIFA

Pàdocs

T’oferim un pàdoc semicobert d’uns 50 m² amb abeurador de pas total, que evita l’entrada d’aire ajudant així a prevenir un còlic.

PENSIÓ            TARIFA
Pensions


Pensió complerta

La pensió completa inclou 3 àpats diaris:

- Mati: 1ª ració de pinso*

- Mig dia: unitat de volum (farratge**)

- Tarda: 2ª ració pinso*.

Aigua i neteja de les instal·lacions.

*La quantitat mitja es de 3.5 kg/presa, dependrà també de les necessitats de cada cavall.

** El farratge serà palla, fenc ("heno") o una mescla depenent de l’acceptació del cavall.

Només allotjament:

L'allotjament només inclou l’aigua.

TARIFA
PujarTarifesBox
Box amb pàdoc Pàdoc
Pensió completa 220 €/mes 220 €/mes 150 €/mes
Només allotjament 100 €/mes 100 €/mes 80 €/mes

Pujar*És obligatori per a tots els cavalls que estiguin a les nostres instal·lacions que com a mínim es vacunin un cop a l’any i és recomanable una desparasitació  semestral.


HIPICA ESCORNALBOU S.L.  2012