Rutes a cavall

Gràcies a la nostra excepcional ubicació l’Hípica Escornalbou et presenta un gran nombre d'excursions on descobriràs, un gran nombre de paratges insòlits. Organitzem diferents excursions per l'entorn que van des de una hora de ruta a un matí sencer.

Excursions d'una hora, t'oferim una excursió al pas per l'entorn de l’hípica, on podràs disfruitar dels cavalls en el seu entorn natural, i sortir de la pista de pràctiques. Aquesta excursió esta orientada per a aquelles persones que s'inicien, i/o que tenen poca experiència dalt del cavall, ja que és una ruta de poca durada i de baixa dificultat, ideal per a fer en família.

El preu de l'excursió es de 20€ per persona.Excursions a poblacions pròximes, et proposem l’opció de anar a cavall des de la hípica a una de les poblacions que ens rodegen, com per exemple, Vilanova d'Escornalbou, Mont-roig del Camp o Montbrió del Camp. La ruta es d'unes dues horetes, les quals es realitzen per camins, allunyats del tràfic per carretera. Excursió orientada per a persones amb nocions de munta, es passarà per camins senzills sense gaire desnivell.

El preu de l'excursió es de 40€ per persona.Excursió al pantà de Riudecanyes, et presentem una excursió que segur que no oblidaràs. Consisteix en  anar a cavall fins a la població de Riudecanyes, d'allà ens desplaçarem  fins al pantà. I podràs anar amb el cavall per la riba del Pantà. Excursió per a gent que té una certa experiència, ens trobem algun desnivell i la durada de l’excursió es considerable per a aquelles persones que no tinguin una certa costum a estar dalt d’un cavall. Gràcies al recorregut, en alguns punts del trajecte, i sempre sota la supervisió i criteris del monitor, aquells participants que es considerin capacitats faràn alguna sèrie a trot (uns 100m).  

 El preu de l'excursió es de 60€ per persona,

(A partir de 3 persones s’aplicarà uns descompte de 10€/per).Excursions de mig matí, us oferim les excursions al Castell d'Escornalbou o a la Mare de Déu de la Roca, dues excursions destinades a aquells genets amb més experiència, i per tant més hores de munta. Excursió que pot arribar a durar de cinc a sis hores. Es necessari un gran nivell físic, ja que ens  trobem un circuit molt exigent que presenta desnivells de fins el 18%. Però un cop arribats tant al Castell d'Escornalbou com a la Mare de Déu de la Roca de ben segur que les vistes del mirador us recompensaran per l’esforç invertit.

El preu de l'excursió depèn de la durada d’aquesta,

ja que la durada depèn del nivell dels genets.
Excursió anticrisis, et proposem passar un matí amb els cavalls, a les 10:00h ens trobem a la hípica, els participants tenen l'esmorzar inclòs (beguda, entrepà i cafè). Desprès d'esmorzar, raspallem els cavalls, els ensellem, seguidament realitzem uns 30 minuts de classe pràctica a la pista de seguretat, reunim el grup i sortim a fer l'excursió fins a les 14:00h.

El preu de l'excursió es de 60€ per persona (mínim 3 persones).


Per a fer qualsevol de les excursions, s’haurà de trucar prèviament al 620 21 57 72 per tal de reservar-te els cavalls i el monitor
HIPICA ESCORNALBOU S.L.  2012